گزارش كارآموزي كارخانه فرآورده‌ هاي گوشتي ميكائيليان

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است كه از عضلات حيوانات اسكلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يكي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين كننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، كبد، مغز و ... نيز جزء گوشت محسوب مي‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئين داراي مقدار قابل ملاحظه‌اي از مواد معدني و ويتامين‌ها و ... براي بدن مي‌باشد. و از چربي آن به عنوان توليد انرژي نيز استفاده مي‌شود. در بعضي از كشورها از چربي بيشتر در جهت مصارف صنعتي بهره گيري مي‌نمايند، به همين دليل آن را در زمره كاملترين و بهترين مواد غذايي طبقه بندي نموده‌اند.

فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و كليات    
بخش اول: گوشت     
بخش دوم: تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     
بخش سوم: سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون     
بخش چهارم: تاريخچة تأسيس و بهره برداري كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان     
بخش پنجم: آئين كار و شرايط بهداشتي توليد در كارگاه‌ها و كارخانه‌هاي فرآورده‌هاي گوشتي     
فصل دوم: خط توليد فرآورده‌هاي گوشتي     
بخش اول: دستگاه‌ها و تجهيزات مورد نياز     
بخش دوم: مواد تشكيل دهنده اصلي فرآورده‌هاي گوشتي     
بخش سوم: پروسه توليد     
بخش چهارم: مراحل خط توليد كارخانه فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان     
فصل سوم: آزمايشات شيميايي و ميكروبي     
بخش اول: گوشت قرمز و فرآورده‌هاي آن- روش نمونه برداري     
بخش دوم: آزمايش هاي شيميايي     
بخش سوم: آزمايش‌هاي ميكروبي     
فصل چهارم: نتيجه گيري- انتقادات و پيشنهادات     
ضمايم     
منابع

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4900 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 147

حجم فایل:330 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش