پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
تعریف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

فهرست مطالب پاورپوینت:
تعریف
1- جستجو و اندازه گیری بیکرمات دو پتاس
معرفهای لازم برای آزمایش
دقت آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
2- جستجوی فرمول
اصول آزمایش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمایش
3- جستجوی آب اکـسیژنه
معرفهای لازم
دقت آزمایش
4- جستجوی اسید بوریک
معرفهای لازم
دقت آزمایش
5- جستجوی اسیدسالیسیلیک (و سالیسیلاتها)
معرفهای لازم
6- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
7- جستجوی هیپوکلریت ها
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل


دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4634 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 37

حجم فایل:57 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت 2003 و قابل ویرایش