پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
فهرست مطالب:
مقدمه  
سير تحول پنيرسازي   
محل برخي از انواع پنير و تاريخچه ساخت آنها در دنيا
مباني تئوري ساخت پنيرهاي فرآيند شده
روشهاي اجرايي براي پنيرهاي فرآيند شده
نقش يونهاي يك و دو ظرفيتي سديم و كلسيم در شير
نقش كازئين موجود در شير
مواد خام لازم براي فرآورش
عوامل موثر در فرآورش پنير
خاصه هاي ميكروبي پنير خام
باكتري هاي كلستريديومي


دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6220 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:204 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت 2003 و قابل ویرایش