تحقیق چربی اشباع و غیر اشباع

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
قسمتی از متن:
چربی ها دو نوع هستند: اشباع و غیر اشباع. هر دوی این چربی ها به ازای هر یک گرم، 9 كالری انرژی تولید می کنند. ولی اثرات این دو بر روی كلسترول خون متفاوت می باشد.چربی اشباع كه جامد است، در غذاهای حیوانی و غذاهای فن آوری شده و روغن بعضی از مواد گیاهی از قبیل: روغن خرما، روغن نارگیل و كره كاكائو یافت می شود. این چربی باعث افزایش كلسترول بد می شود و كلسترول وارد خون می گردد.چربی غیر اشباع در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ یافت می شود. این چربی برعكس چربی اشباع، باعث كاهش تری گلیسیرید ها (اسیدهای چرب) و افزایش كلسترول خوب و كاهش كلسترول بد می گردد و به این طریق كلسترول وارد كبد می شود.چربی های اشباع در دمای معمولی جامد، ولی چربی های غیر اشباع در دمای معمولی مایع هستند.چربی غیر اشباع برای ساخت سلول های مغز، سلامت قلب و نیز برای اعصاب چشم خوب می باشد.



فهرست مطالب:
چربی اشباع و غیر اشباع چیست؟
چربی غیر اشباع در چه غذاهایی یافت می شود؟
چربی‌های اشباع‌شده در برابر چربی‌های اشباع‌ ‌نشده   
چربی های بد:
چربی اشباع
 چربی ترنس
چربی های خوب:
چربی های اشباع شده
چربی های مفید عبارتند از:
چربی های دارای چند پیوند اشباع نشده
چربی های با یک پیوند اشباع نشده
«طبقه بندي چربي ها»
اشباع و ترانس :
چربی‌های غیر اشباع اضطراب را كاهش می‌دهند

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 3125 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: DOC

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:62 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش