تحقیق درمورد چربی ها

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
قسمتس از متن:
چربیها نیز مانند مواد قندی و نشاسته‌ای در بدن تولید حرارت می‌کنند. چربیها در حرارت معمولی جامد هستند. آن دسته از چربیها که در حرارت معمولی مایع می‌باشند، به نام روغن شناخته می‌شوند. از سوی دیگر چربیها استرهای اسیدهای کربوکسلیک با زنجیر طولانی می‌باشند. چربیها و روغنها و مومهایی که در طبیعت یافت می‌شوند، حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا می‌باشند که به لیپید نیز معروفند.چربیها خاصیت انرژی زایی فراوان دارند و هر گرم از آنها 9 کالری انرژی ایجاد می‌کند. از این رو مصرف چربیها برای ایجاد حرارت ضروری می باشد. چربیها دارای اسیدهای چرب لازم برای بدن می‌باشند و ناقل ویتامینهای محلول در چربی نیز هستند. به علاوه وجود چربیها در رژیم غذایی کودکان که در حال رشد می باشند حائز اهمیت است. همچنین جوانان و کسانی که کارهای بدنی سنگین انجام می دهند نیاز بیشتری به چربی دارند. چربیها در ساختمان غشا یاخته دخالت داشته


فهرست مطالب:
چربی
دید کلی
چربیهای مرئی
چربیهای نامرئی
اسیدهای چرب
صابونی شدن
اسیدهای چرب غیر اشباع
گلیسیرید
چربی خون
روغنهای مایع
منابع چربی
روغنهای جامد و هیدروژن‌دار کردن چربیها
چرا روغنها را به صورت جامد عرضه می‌کنند؟
قیاس روغنهای مایع و جامد
نقش چربیها در بدن
توصیه‌های بهداشتی در مورد چربیها
ارزش غذایی و ویتامین‌ها
درصد اشباع اسیدهای چرب اساسی
میزان کلسترول
رابطه¬ی روغن پالم و بیماری‌های قلبی – عروقی
نقش عوامل ضد اکسنده موجود در روغن پالم
اسیدهای چرب ترانس
سرطان
بررسی مصرف روغن پالم از جنبه دینی
دیگر موارد استفاده¬ی روغن پالم و محصولات جانبی آن

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 645 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: DOC

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:111 کیلوبایت

 قیمت: 19,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش