پاورپوینت درمورد رژیم غذایی

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
قسمتی از متن:
کربوهیدرات‌ها :
(هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرات‌ها بیشتر به عنوان مولکول‌های ذخیره‌کننده انرژی عمل می‌کنند، اما کارمردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و ... نیز دارند.
ساختار :
کربوهیدرات‌های خالص شامل اتم‌های کربن, هیدروژن, و اکسیژن هستند با نسبت ملکولی 1:2:1 که فرمول عمومی Cn(H2O)n را تشکیل می‌دهند. با این وجود, خیلی از کربوهیدرات‌های مهم از این قانون مستثنی هستند (مثل دیوکسی‌ریبوز و گلیسرول که بدین ترتیب آنها را مستقیما نمی‌توان کربوهیدرات خواند. گاهی وقتها ترکیباتی که شامل عناصر دیگری نیز می‌شوند را هم کربوهیدرات میخوانند(مثلاً چیتین که شامل نیتروژن نیز است).
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
کربوهیدرات‌ها یا به صورت تک واحدی هستند ( تک‌قندی‌ها یا مونوساکاریدها) و یا بصورت دی‌مر، تری‌مر و یا پلی‌مر‌هایی از این زیر واحدها هستند که به ترتیب دوقندی‌ها (یا دی‌ساکارید)‌ها، چندقندی‌ها (یا الیگوساکارید‌ها) و پلی‌ساکارید‌ها نامیده‌ می‌شوند.
دوقندی‌ها
لاکتوز یا قند شیر، ساکاروز یا شکر و مالتوز یا قند مالت، نمونه‌هایی از دی‌ساکاریدها هستند.


فهرست مطالب:
کربوهیدرات‌ها :
ساختار :
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
دوقندی‌ها
پلی‌ساکاریدها
پروتئین
نقش پروتئین ها در رژیم غذایی
یادآوری ویژگیهای فیزیک و شیمیایی پروتئین ها
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
2-فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
امعاء و احشاء دیگر
3- ماهی ها
-تخم مرغ
5-فرآورده های لبنی
* شیرهای تغییر داده شده: شیرهای تغلیظ شده و شیر خشک
* دسرهای دارای شیر و بستنی
مواد زیر دارای گرم پروتئین مساوی هستند:
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی:
جایگزین های (معادلین) موادغذایی لبنی:
ارزش مقایسه ای پروتئین های حیوانی و گیاهی:
نسبت پروتئین های حیوانی به گیاهی:
لیپیدها
اسیدهای چرب
تری گلیسریدها
واکسها
فسفولیپیدها
اسفنگولیپیدها
لیپوپروتئینها
استروئیدها
ترپنها
عناصر معدنی
چند نوع عناصر معدنی موجود برای بدن :
بورون
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
مسمومیت
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
کلسیم
اطلاعات کلی
كلسيم
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
كمبود كلسيم ،
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
اطلاعات کلی
A ويتامين
اطلاعات ویتامین ها
ويتامين A در اشكال مختلف ، براي موارد زير مورد نياز مي اشد:
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
ويتامين C
اطلاعات کلی
عملکرد
افراد زير در خطر كمبود ويتامين C هستند.
افراد با نیاز های خاص
منابع غذائی
علائم و نشانه های کمبود
تداخل داروئی
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشکال متغیر
اهمیت آب در زندگی
آب در زندگی روزانه
مصرف آشکار و نهان آب
منبع کمیاب
آب آشامیدنی
آب ، فرهنگ و مذهب
شناخت محیط رشد:آب
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1896 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:744 کیلوبایت

 قیمت: 19,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب پاوپوینت و قابل ویرایش