بررسی صنعت شکلات در ایران و جهان

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از مقدمه:
شکلات، ماده ایست که در تهیه ی انواع شیرینی جات در سراسر دنیا به کار می رود. این ماده را از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اغلب واژه کاکائو و شکلات را به جای هم به کار می برند. اما باید بدانیم که کاکائو ماده ای تلخ مزه است که اصلاً به تنهایی استفاده نمی شود. در صنعت تهیه ی شکلات، این ماده را این گونه تعریف می کنند: دانه ی کاکائو از یک بخش جامد تشکیل شده است. این دانه همچنین شامل چربی می باشد که مخلوط این بخش جامد با چربی کاکائو، شکلات را ایجاد می نماید. معمولاً شکلات را با استفاده از شکر شیرین می کنند و از آن شکلات تخته ای و یا حتی نوشیدنی هایی همچون شکلات داغ تهیه می کنند.
در تهیه شکلات از انواع کاکائو استفاده می شود. دانه های کاکائو از نظر تلخی و عطر و طعم با هم تفاوت دارند. بهترین شکلات ها را از گران ترین کاکائو که از دانه های درخت کریئولو به دست می آید، درست می کنند که البته تنها 10 درصد از شکلات ها را با استفاده از آن تهیه می شود. این کاکائوی گران قیمت، عطر و بوی بسیار خوبی دارد؛ در عین حال که تلخی آن هم نسبت به سایر انواع کاکائو خیلی کمتر است.

فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه پیدایش شکلات در جهان و ایران
تعریف شکلات
انواع مختلف شکلات
نکاتی در مورد شکلات 
تولید شکلات
مراحل کنترل کیفیت شکلات 
معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان
جای خالی ایران در صنعت شکلات سازی جهان
صنعتی که در ایران از بین رفت
مشکلات صنعت شيريني و شکلات
آينده صنعت شکلات در دنيا
سخن پایانی
منابع

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5015 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 29

حجم فایل:245 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
    این تحقیق از تجمیع بیش از ده ها تحقیق و مقاله جمع آوری شده است.


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش