پاورپوینت روغن کنجد

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
مقدمه:
کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که در میان انواع گیاهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه ای است، روغنی از این دانه های طلایی پر خاصیت تهیه می شود که بسیاری از کارشناسان تغذیه در سراسر جهان توصیه به استفاده روزانه از آن می کنند. مصرف این روغن برای تمام گروه های سنی مخصوصاً افراد سالمندی که از ناراحتی هایی مانند : کلسترول بالا،فشار خون رنج می برند توصیه می شود. اگر در سنین نوجوانی و جوانی عادت به استفاده از این روغن داشته باشید سالهای میانسالی و بعد از آن را به سادگی و با سلامت بیشتری طی خواهید کرد. مصرف روغن کنجد برای اولین بار توسط مردم ناحیه جنوبی هند برای طبخ غذاهایشان استفاده شد و پس از آن آمریکایی ها، ژاپنی ها، کره ای ها و چینی ها نیز طرفدار این روغن سلامت شدندو جزء جدایی ناپذیر آشپزخانه این دسته از مصرف کننگان شده است.

فهرست مطالب:
مقدمه
خواص درمانی و روش مصرف روغن کنجد
کاهش چربی و فشار خون
درمان یبوست
ضد تصلب شرایین و ضد سرطان
جوان کننده پوست
پیشگیری و درمان خشکی مفاصل و پوکی استخوان
به سلامت مو کمک می کند
درمان رماتیسم، انعطاف پذیری مفاصل را افزایش می دهد
درمان آفتاب سوختگی
مرطوب کننده طبیعی
از دیگر خواص درمانی روغن کنجد
نکات مهم
دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 8637 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppts, pdf, ppsx

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:2,692 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته های تغذیه، کشاورزی، صنایع غذایی و رشته های مرتبط


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش به همراه فایل PDF